Translate

zaterdag 6 september 2014

Mensen die je eten jatten.

Ik denk dat iedereen wel die vrienden heeft die als je eten koopt of mee hebt, het stelen. Zo is dat gisteren ook bij een vriendin en mij gebeurd. We waren na school naar de Albert Heijn gegaan en we hadden onder andere Pringles gehaald. We waren helemaal excited en toen we op school aankwamen, kwamen er vrienden naar ons toe. Ze wilden heel graag de Pringles en in plaats van dat ze het vroegen, rende er eentje mee weg. Daarna renden ze samen met de bus achter het gym gebouw, maar wij kregen ze niet te pakken. Uiteindelijk was de halve bus leeg... :( Dus we hebben wat tips bedacht voor mensen die ook dit soort vrienden hebben. 


Tip 1: Geef ze nooit de bus, zak of het bakje waar het eten in zit. Laat ze er iets uitpakken, maar ga niet verder, anders rennen ze ermee weg en ga je spijt hebben. 

Tip 2: Hou het eten altijd bij je en laat het dus nergens achter, want als je dat doet, ben je het waarschijnlijk voor altijd kwijt D:

Tip 3: Koop iets wat je vrienden niet lekker vinden, maar jij wel. Het kan zijn dat ze het dan nog steeds pakken alleen om je te plagen, maar dan heb je er wel van te voren over nagedacht! 

Tip 4: Deze tip is eigenlijk wel het meest voor de hand liggend. Je eet gewoon alles op voordat je weer terug gaat naar school of waar je ook heen wilt gaan. 

Tip 5: Accepteer het, als je alles al hebt geprobeerd en je echt hopeloze vrienden hebt. Dan is er echt geen andere oplossing meer dan te accepteren dat je vrienden zo zijn. 

We hopen dat je iets aan onze tips hebt en dat we niet de enigen zijn met zulke struggles.
Big hug!♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten