Translate

vrijdag 8 augustus 2014

Snelle en makkelijke ontbijtjes

Ken je dat moment dat je snel moet opstaan, je hebt je al verslapen, je snel omkleed, je tandenborstel door je mond haalt en je iets moet eten? Je hebt wel honger, je moet wat eten, maar je hebt nergens zin in!


Hier zijn wat tips wat je een keer kunt proberen als je dat overkomt, ze zijn snel en makkelijk:


- Een broodje met jam
Jam is makkelijk te eten, je zou denken dat dat niet anders is dan ander beleg, maar jam glijdt       makkelijk door je keel. Ook als je je een beetje ziek voelt kan je dit proberen.

- Yoghurt
Yoghurt is ook snel en makkelijk, je kan er dan nog zelf voor kiezen om er iets in te doen zoals: Cruesli, fruit, muesli, siroop of suiker. 

-Pap
Dit is een beetje hetzelfde als de yoghurt, het is maar wat je lekker vindt. Het nadeel aan pap is dat je het eerst moet koken, verwarmen of nog helemaal maken, dit kost je weer tijd.

-Restje van gisteravond
Misschien heb je gisteravond wel iets lekker lichts gegeten. Probeer dat ook een keer. Soms moet je het verwarmen, maar vaak is het koud ook lekker!

-Beschuit of crackers
Beschuit en crackers zijn allebei erg licht en snel dus die passen ook nog goed in dit rijtje. Ook dit kan je natuurlijk met jam eten, maar je kan er natuurlijk ook iets anders op doen zoals: smeerkaas of smeerworst.


Ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad, eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten