Translate

zaterdag 9 augustus 2014

Tips: Als je down bent

Iedereen heeft wel eens een dipje, maar leuk is het natuurlijk niet. Nergens zin in, zielige liedjes, ja iedereen kent het wel. Om je een beetje vrolijker te maken op dat soort momenten heb ik hier een paar tips voor je. 

www.weheartit.com

Soms is het natuurlijk gewoon even lekker om heel erg te huilen, maar als je al helemaal leeg bent en niet meer weet wat je moet....:


Tip 1: Eet chocola♥ Ja misschien is het een cliché, maar het werkt toch echt, in chocola zit een stofje wat je blijer maakt. 

Tip 2: Kijk een film♥ Ga niet weer een huilfilm kijken, nee nee, nu wordt het een lachfilm! Je hebt al genoeg gehuild en nu is het tijd voor iets leuks. Of je het nou wilt of niet, waarschijnlijk ga je toch wel lachen van een lachfilm. 

Tip 3: Kijk leuke plaatjes♥ Zoek op internet gewoon schattige plaatjes van kittens, pups, ik weet niet waar jij van houdt, maar zoek plaatjes! Quotes is ook een goed idee, maar dan wel blije quotes hea! ;)
Ook een goede tip is bewegende plaatjes (vooral dan zijn kittens suuuper schattig!)

Tip 4: Vrienden♥ Bel je vrienden op, ga naar ze toe, spreek met ze af, ga samen naar de stad, doe iets leuks samen. Je vrienden kunnen je vaak heel goed oppeppen als niemand anders het meer kan. Je kan natuurlijk samen gaan kletsen over wat je dwarszit, maar je kan ook iets leuks zijn, doe waar je zin in hebt!

Tip 5: Boek lezen♥ Ik weet dat niet iedereen hier even blij van wordt, maar probeer een boek te lezen. Als je een goed boek hebt wordt je er helemaal in meegesleept en vergeet je even waar je nou zo verdrietig over was.

Tip 6: Muziek♥ Zet een lekker blij muziekje op en zet hard. Grijp nu niet weer naar een zielig liedje, daar heb je namelijk al genoeg van gehoord, doe iets swingends! 

Ik hoop dat je hier wat van oppept en CHEER UP! 
Big hug

Geen opmerkingen:

Een reactie posten